Dans Contemporan | Dansatori Evenimente

dans contemporan, dansuri contemporane, dansatori contemporan, dansatoare contemporan, dansatori, dansatoare, dansatori profesionisti, dansatoare profesioniste, dansatori evenimente, dansatoare evenimente, trupa de dans, trupa de dansatori, trupa de dansatoare, dans modern, dansuri moderne, balet, dans balet, balerini, balerine, dans contemporan evenimente, trupa dansatori contemporan, trupa dansatoare contemporan, trupa dansuri moderne, dansatori profesionisti dans contemporan


DANS CONTEMPORAN | DANSATORI EVENIMENTE

Dansul contemporan a aparut in secolul XX, avand la baza dansul modern si post modern. In dansul contemporan intalnim improvizatii pe tema echilibrului, utilizarea podelei nu numai ca punct de sprijin, ci si ca element care ofera energie dansului. Avand aceasta abordare si dezvoltand ulterior diferite tehnici de miscare (contact improvisation, Axis Syllabus, prize spectaculoase etc.), dansul contemporan a reprezentat dintotdeauna un stil de dans avangardist si plin de emotii intense. Dansatorii de la Dance Champions va ofera o reprezentatie complexa de dans contemporan, care va transforma pur si simplu atmosfera evenimentului dumneavoastra intr-o viziune mirifica. Coregrafiile complexe, prizele spectaculoase, precum si expresivitatea miscarilor vor impresiona cu siguranta un public care apreciaza dansul si arta la adevarata lor valoare.
Fie ca alegeti pentru evenimentul dumneavoastra un duet de dansatori profesionisti cu o reprezentatie artistica de dans contemporan sau o echipa de trei sau patru dansatori profesionisti, momentul artistic in sine va fi savurat de catre invitatii dumneavoastra cu fascinatie si admiratie.
Aceasta reprezentatie artistica de dans contemporan se va potrivi perfect la orice tip de eveniment, scena sau public. Fie ca organizati o nunta, o aniversare, un botez, o petrecere corporate / privata sau un eveniment public intr-o locatie (club, restaurant, out-door event/festival etc.), dansatorii de la Contemporary Sensation vor incanta privirile invitatilor dumneavoastra prin aceasta impresionanta reprezentatie de dans contemporan.
Pentru un plus de dinamism si sensibilitate intr-un moment artistic absolut deosebit la evenimentul pe care il organizati, va recomandam rezervarea unei reprezentatii de dans contemporan cu dansatorii profesionisti de la Contemporary Sensation. Pentru mai multe accesati si www.trupa-dans.ro
Pentru a primi o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati! +40729-041-040

Postări populare